0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Utopenec

Utopenec

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do hodiny Velmi snadné

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 7865 kcal
Bílkoviny 183 g
Sacharidy 1230 g
Tuky 160 g
Vláknina 200 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Suroviny

ocet 200 ml
8%
voda 600 ml
cukr 1 PL
sůl 0.5
nové koření 10
pepř 10
cibule 3 ks
feferonky

Ocet, vodu, cukr, sůl a koření povařte 2 minuty a nechte vychladnout.

Špekáčky oloupejte a podélně je nařízněte, ale nedokrojte. Vnitřky opepřete, vyložte kolečky cibule.

Pak je spolu se zbylou cibulí a feferonkou naskládejte do sklenice a zalijte lákem.

Nechte 5 dnů uležet v chladu.

Autor: marek.novak75

Apetit magazín

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá
  • Tipy a triky

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá

Víte, co mají společného stékaný dort, makronky a čokoládové fondue? Ano, je to ganache. Původně šlo o francouzskou nadávku, dnes tento pojem označuje čokoládu rozpuštěnou ve smetaně, kterou lze v cukrařině využít na mnoho způsobů. ...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit