Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
5,0 (6x)
18. 7. 2014
Vajíčka zapečená v chlebových hnízdech


Snadné
< 60 min
5,0 (6x)

Když se podíváte blíž na rozpis ingrediencí, určitě vám tahle dobrota připomene ‚šunku s vejci‘. Tuhle verzi byste ovšem mohli předložit třeba královně víl, vždyť je jako z pohádky – a navíc mnohem lehčí než smažená varianta z pánve!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 511.83 kcal
  • Bílkoviny 32 g
  • Sacharidy 28.33 g
  • Tuky 27.17 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/4

Duben 2006

Související články

Chléb

Praktické triky, jak udržet chléb co nejdéle čerstvý, jak ho skladovat, oživit a dále využít

Chléb je základní potravina, která má své nezastupitelné místo snad v každé domácnosti. Přesto se často stává, že ztvrdne, ztratí svou vláčnost, nebo dokonce zplesniví. Každý krajíc chleba má ale svůj příběh a zaslouží si víc než cestu do koše. Naučte se triky, díky kterým váš chléb vydrží déle měkký, chutný a bez známek plísně. A když už začne ztrácet svůj šarm? S našimi tipy mu vdechnete nový život.