Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Vanilkový cheesecake s jahodovou pěnou

Vanilkový cheesecake s jahodovou pěnou

Hodnocení receptu
5/5 Počet hodnocení: 5
Více než hodinu Snadné

Suroviny

Korpus: 200 g máslových sušenek 100 g rozpuštěného másla

Vanilková náplň: 250 g sýru Philadelphia, 500 g tučného tvarohu, 150 ml smetany ke šlehání, 4 vejce, 80 g cukru krupice, semínka z 1/2 vanilkového lusku, 2 lžíce kukuřičného škrobu.

Jahodová náplň: 500 g jahod, 1 lžíce citronové šťávy, 80 g cukru krupice, 5 g agaru, 300 ml smetany ke šlehání, 20 g cukru moučka.

Sněhové pusinky: 1 bílek, 70 g cukru krupice

Autor: Le Garage

Apetit magazín