Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
4,0 (12x)
18. 7. 2014
Variace na Reuben sendvič
Apetit
Variace na Reuben sendvič
Apetit


Velmi snadné
< 10 min
4,0 (12x)

Na první pohled by se mohlo zdát, že se suroviny hodí spíš na studený sendvič. Teprve teplo ale udělá z tohoto klasického obloženého chleba – původem z USA – skutečně intenzivní zážitek!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 2585.5 kcal
  • Bílkoviny 147.5 g
  • Sacharidy 157.5 g
  • Tuky 148.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(12 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/1

Leden 2007

Související články

Francesinha

Francesinha: Podivný sendvič se zvláštní omáčkou, který milují v Portu

Francesinha, v portugalštině „malá Francouzka“, je sendvič, který vás zbaví hladu dokonale. Nepředstavujte si ovšem tradiční svačinku, s níž můžete brázdit ulice Porta. Spíš se jedná o sváteční oběd místních a gastronomický cíl mnoha turistů. Jak získal své jméno a co se skrývá ve speciální omáčce, která nikdy nesmí chybět?