Veganský burger z bílých fazolí je nejen bez masa, ale navíc doplněný o lahodnou rostlinnou majonézu z kešu oříšků. Důkaz, že i fast food může být zdravý a připravený ze skutečných surovin. Tento rostlinný burger potěší každého, kdo hledá chutnou a výživnou alternativu bez živočišných produktů.
Suroviny
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
Na kešú majonézu
Na burgery
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 933.75 kcal
- Bílkoviny 37 g
- Sacharidy 108.75 g
- Tuky 41 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2022/5
Užijte si s květnovým Apetitem jedno z nejkrásnějších období v roce. Uspořádejte s námi pro své blízké hostinu pod širým nebem, kde zkrátka jídlo chutná nejlépe. V menu by neměla chybět májová brynza i první úroda čerstvé zeleniny i ovoce – chřest, špenát, jarní cibulka, rebarbora, ředkvičky, jahody... Připravte si pestré saláty plné rozmanitých chutí i barev a podlehněte kouzlu snadné přípravy masových kuliček z trouby. Mamince upečte za vždy otevřenou náruč k svátku dechberoucí dezert. Taťána Shamma vás naučí pohlížet zcela jinak na stravování bez masa, Hana Šindelářová vám prozradí vše, co jste chtěli vědět o zavařování, Anička Grosmannová se ve své glose zamyslí nad lidovým jídlem a Hanka Zemanová vás díky své stejnojmenné kuchařce provede rytmem roku. Apetit, napsáno s chutí.