Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
5,0 (5x)
8. 4. 2025
Velikonoční buchta na plech
Immediate Media
Velikonoční buchta na plech
Immediate Media


Velmi snadné
< 60 min
5,0 (5x)

Připravte si s dětmi tuto snadnou, velikonočně laděnou buchtu na plech. Jednoduchý tmavý piškot polijte čokoládovou polevou a ozdobte vykoledovanými dobrotami. Pokaždé jiný, a přesto efektní dezert k odpolednímu čaji či kávě.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 12 kusů

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 12 kusů

Na čokoládovou polevu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 439 kcal
  • Bílkoviny 5 g
  • Sacharidy 43 g
  • Tuky 27 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Trendy sladké Velikonoce bez beránka: moderní recepty, které vás budou bavit! Rocky Road: Sladký chaos, který si připravíte po svém a potěší nejen na Valentýna

Autor: Anna Glover, z vydání Apetit Velikonoční buchta na plech

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Související články

Kojibakers jsou především tým!

„Každé jídlo lžíce misa posune o level výš,“ říká zakladatel Kojibakers. Ano, i tiramisu!

Milují jednoduchost, kvalitu a chuť potravin, které mají svůj původ v Japonsku a k jejichž výrobě se používá Koji – ušlechtilá plíseň, která jako nástroj fermentace dokáže přetvořit i ty nejobyčejnější suroviny na doslova chuťové zázraky. Kojibakers vyrábí v Česku z lokálních surovin miso pasty, miso polévky, tamari, shiokoji a octy tak, aby zapadly do evropské kuchyně. Miloslav Laštovička, jeden ze zakladatelů, zavzpomínal na dobu, kdy měli na dva dny pronajatou výrobnu a metr čtvereční skladu. Dnes spolupracují i s Radkem Kašpárkem a neustále rostou.