Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 25 min
5,0 (5x)
9. 4. 2025
Velikonoční lámaná čokoláda
Immediate Media
Velikonoční lámaná čokoláda
Immediate Media


Velmi snadné
< 25 min
5,0 (5x)

Velikonoční lámaná čokoláda je atraktivní pamlsek a zároveň perfektní alternativou k velikonočním vejcím. Lámanou čokoládu rozdělte do sáčků nebo krabiček a obdarujte jimi koledníky. Recept je dostatečně jednoduchý, aby si ho mohly připravit i děti. 


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

6

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

6

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 511 kcal
  • Bílkoviny 7 g
  • Sacharidy 56 g
  • Tuky 28 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Jane Hornby, z vydání Apetit Velikonoční lámaná čokoláda

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Související články

Kojibakers jsou především tým!

„Každé jídlo lžíce misa posune o level výš,“ říká zakladatel Kojibakers. Ano, i tiramisu!

Milují jednoduchost, kvalitu a chuť potravin, které mají svůj původ v Japonsku a k jejichž výrobě se používá Koji – ušlechtilá plíseň, která jako nástroj fermentace dokáže přetvořit i ty nejobyčejnější suroviny na doslova chuťové zázraky. Kojibakers vyrábí v Česku z lokálních surovin miso pasty, miso polévky, tamari, shiokoji a octy tak, aby zapadly do evropské kuchyně. Miloslav Laštovička, jeden ze zakladatelů, zavzpomínal na dobu, kdy měli na dva dny pronajatou výrobnu a metr čtvereční skladu. Dnes spolupracují i s Radkem Kašpárkem a neustále rostou.