Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 45 min
5,0 (2x)
21. 4. 2025
Velikonoční madlenky
Image Professionals
Velikonoční madlenky
Image Professionals


Snadné
< 45 min
5,0 (2x)

Vyzkoušejte tento jednoduchý recept na madlenky a ozvláštněte své velikonoční pečení něčím netradičním. Nadýchané velikonoční madlenky s jemnou citronovou vůní jsou skvělou volbou ke kávě i jako domácí velikonoční cukroví pro koledníky. Recept na madlenky zvládne každý a výsledek stojí za to!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 24 kousků

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 24 kousků

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 103.54 kcal
  • Bílkoviny 2.54 g
  • Sacharidy 10.08 g
  • Tuky 5.71 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(2 hlasy)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2022/4

Přivítejte s dubnovým Apetitem, který vychází už 17. 3. 2022, definitivní příchod jara, a užijte si ty nejbarevnější velikonoční svátky! V novém čísle si na své přijde bez přehánění opravdu každý. Těšit se totiž můžete na pestré jarní polévky, vejce ve všech podobách, pokrmy z mladého masa i ty zcela bezmasé, které si bez obav můžete dopřát i během půstu, receptovou ochutnávku z naší nové Bezlepkové kuchařky, sváteční hostinu i jídla pro všední den, kdy není času nazbyt, dezerty, jejichž příprava je výzvou, ale i takové, se kterými si poradí i nezkušený začátečník... Nechybí ani absolutní velikonoční klasiky – kopřivová hlavička, nadýchaný beránek s vaječným likérem, kynuté jidáše a vláčný mandlový mazanec, k němuž jsme připravili i velký manuál, s jehož pomocí se vám už pokaždé zaručeně povede na jedničku. Pomůžeme vám i s tolik potřebným jarním úklidem v domácnosti a prozradíme vše, co potřebujete vědět o vejcích. Apetit, napsáno s chutí.