Vepřová kotleta

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Vepřová kotleta

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 10 minut Velmi snadné

Suroviny

vepřové maso 4
sůl mořská
mlýnek
pepř
mlýnek
máslo
lze nahradit sádlem

Nejprve 1–2 minuty z každé strany nechat zatáhnout v horkém másle.

Pak 4 minuty dopéct v troubě při 190 °C, v horkovzdušné při 170 °C.

Po vyjmutí z trouby nechat pár minut rozležet.

Další možnost je maso 24 hodin dopředu naložit.

Autor: marek.novak75

Apetit magazín

Škola vaření: bramborová kaše
  • Tipy a triky

Škola vaření: bramborová kaše

Vychutnejte si s námi úžasné bramborové pyré. Naučíme vás dokonalou bramborovou kaši a až vás omrzí, vyzkoušejte tři báječné možnosti, jak jej posunout ještě o krok dál.   ...
Knedlík nebo nok? Připravte si pochoutky z bramborového těsta.
  • Poradna

Knedlík nebo nok? Připravte si pochoutky z bramborového těsta.

Na světě jsou dva druhy lidí. Ti, kteří nedají dopustit na houskové a kynuté knedlíky, a pak tací, kteří dají vždycky přednost těstu bramborovému. Bramborové knedlíčky, noky nebo italské gnocchi, to je, oč tu běží! Jak nejlépe připravíte...

Obchod Apetit