0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Vepřová kotleta s fazolovým ragů

Vepřová kotleta s fazolovým ragů

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut Snadné

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 170 kcal
Bílkoviny 19 g
Sacharidy 0 g
Tuky 12 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Suroviny

vepřové maso 1 ks
tymián
sůl
pepř
fazole
uvařené
mrkev
cibule
česnek
slanina
olivový olej
rajče

Postup

1

Do pánve (nebo kastrolu) vlijeme olej, vsypeme slaninu, česnek, cibuli a restujeme.

2

Následně přidáme kostičky mrkve a pokračujeme v restování.

3

Pak přidáme fazole, tymián a rajčata, zalijeme vývarem a dusíme doměkka.

4

Vepřovou kotletu osolíme a opepříme.

5

Zahřejeme pánev, vložíme kotletu, rozmarýn a opékáme.

6

Pánev s kotletou sundáme z ohně a necháme chvilku odpočinout.

7

Na talíř servírujeme fazolové ragú s opečenou kotletkou.

Foto ilustrační, zdroj: Wikimedia.Commons.org

 
Autor: marta13

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak připravit veganská míchaná „vajíčka“?
  • Jak na to

Jak připravit veganská míchaná „vajíčka“?

Stravujete se vegansky, ale nedokážete si představit snídani bez míchaných vajec? Ať už se snažíte omezovat příjem živočišných potravin nebo si jen chcete rozšířit jídelníček o nová jídla, tahle míchaná „vejce bez vajec“ prostě musíte...

Obchod Apetit