Šťavnatá vepřová panenka s quinoou a svěžím salátem je lehký a vyvážený pokrm plný bílkovin a čerstvých chutí. Jemně opečená vepřová panenka se skvěle doplňuje s nadýchanou quinoou, křupavou zeleninou a jogurtovým dresinkem. Ideální pro rychlý oběd nebo večeři, která zasytí, ale nezatíží.
Suroviny
Pro 2–4 osoby
Suroviny
Pro 2–4 osoby
Na dresink
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 8907 kcal
- Bílkoviny 423 g
- Sacharidy 1182 g
- Tuky 100 g
Postup přípravy
- Quinoa: Bezlepkový poklad, který nesmí v moderní kuchyni chybět Týden s Apetitem: 5 rychlých večeří a sladká tečka na páteční večer
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2024/2
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2024/2
Únorové vydání Apetitu, které vychází 18. 1., vás uprostřed chladné zimy zahřeje u srdce. O místo na vašem stole budou bojovat pestré krémové polévky a surovina měsíce – červené zelí. Milovníci tradiční české kuchyně v moderním kabátu jistě ocení masopustní speciality v podání šéfkuchařů z Národního týmu kuchařů a cukrářů a ukázku z kuchařky Jazyk, srdce, mozek, krev loňského vítěze soutěže MasterChef Martina Peciny. Necháte se svést afrodiziakálním valentýnským menu nebo snad okouzlit francouzskými mousse v podání Heleny Fléglové? Třeba svou touhu po sladkém ukojíte rafinovanými kávovými dezerty nebo bohatými masopustními moučníky, mezi nimiž se skrývá i jeden slaný favorit – hříšně dobré koblihy s červeným zelím, uzeným a křenem. Nepochybně oceníte i praktické tipy na lahodné rychlé večeře pro všední dny či na pokrmy, které vám během zimy pomohou dodržet pitný režim. Únorový Apetit je v prodeji od 18. 1. Apetit, napsáno s chutí.