Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 75 min
5,0 (5x)
15. 3. 2025
Vepřové kotlety s mrkvovo-pastinákovou kaší
Apetit
Vepřové kotlety s mrkvovo-pastinákovou kaší
Apetit


Velmi snadné
< 75 min
5,0 (5x)

Maso s kostí má lepší chuť, avšak delší dobu přípravy. Pokud sáhnete po vepřových plátcích bez kosti (karé), dejte dobrý pozor, abyste je nevysušili. Vepřové kotlety s mrkvovo-pastinákovou kaší je dokonalé jídlo pro nedělní oběd nebo pro sváteční příležitost.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Na mrkvovo-pastinákovou kaši

Na dokončení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 634 kcal
  • Bílkoviny 29.75 g
  • Sacharidy 53.75 g
  • Tuky 32.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Využijte šalvěj na maximum! Lahodné kombinace a kuchyňské triky pro dokonalé recepty Kosti, kůže, vnitřnosti aneb Jak zpracovat maso do poslední mrtě?

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2023/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2023/3

Přivítejte s březnovým Apetitem, který vychází už 16. 2. 2023, přicházející jaro. To se do nového vydání promítlo hlavně v podobě vitaminy nabitých klíčků a výhonků, které jsme nejdříve vypěstovali a poté použili do lahodných pokrmů. Nechybí ani další poklad sezony – nádherně zbarvené krvavé pomeranče, které zazáří nejen v salátech a dezertech, ale překvapivě i v majonéze či jako doprovod pečených kachních stehen. Společně se také vrhneme na jarní úklid lednice, ze zbytků džemů, arašídového másla, citronového krému či kondenzovaného mléka upečeme úžasné dezerty. Vzhledem k tomu, že březnové dny bývají ještě chladné, přidáme na zahřátí recepty na čtveřici pozapomenutých českých polévek a indické speciality od Ilony Bansal. Připravili jsme pro vás i ochutnávku z nové knihy z dílny Apetitu, kuchařky Mleté maso. Vyzpovídali jsme také sedm inspirativních žen, kterým se daří měnit tvář české gastronomické scény. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Velikonoční vejce

Kdy budou Velikonoce v roce 2026?

Král je mrtev, ať žije král! chtělo by se možná zvolat. Velikonoce 2026 tu budu už za 349 dní! Zatímco u Vánoc není hned po jejich skončení problém z hlavy spočítat, za jak dlouho tu budou další, u Velikonoc je to kvůli pohyblivému datu celkem oříšek. My vám ale můžeme prozradit, že Velikonoce 2026 budou jako každý rok v neděli následující po prvním jarním úplňku. A kdyby náhodou první jarní úplněk připadnul na neděli, Velikonoce se slaví až tu následující. Jaké tedy bude přesné datum?