Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
3,8 (9x)
18. 7. 2014
Vepřové špalíky s pancettou a pečenými bramborami


Velmi snadné
< 20 min
3,8 (9x)

Italská pancetta intenzivně voní a má plnou chuť – užijte si ji ve stylu ,svůj k svému‘ – s vepřovým masem.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1904.75 kcal
  • Bílkoviny 76.25 g
  • Sacharidy 34.75 g
  • Tuky 167.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit Vepřové špalíky s pancettou a pečenými bramborami

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(9 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Související články

Venezuelské placky arepas

Arepas: Křupavé placky z Venezuely připravíte ze tří ingrediencí

Jemné, vláčné uvnitř, s křupavou kůrkou a hotové doslova za pár minut. Arepas nejsou jen obyčejné placky – jednoduché těsto z kukuřičné mouky a vody proměníte ve snídani, večeři i originální pohoštění pro hosty. Tyhle malé kapsy můžete naplnit čímkoli, co máte rádi: trhaným masem, sýrem, avokádem nebo třeba hummusem. Připravte se: na arepas vzniká závislost rychleji, než stihnete dojíst první kousek.