Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
4,6 (11x)
18. 7. 2014
Vepřový steak s jablky
Apetit
Vepřový steak s jablky
Apetit


Snadné
< 30 min
4,6 (11x)

Netradiční pohled na tradiční suroviny české kuchyně.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 314 kcal
  • Bílkoviny 20 g
  • Sacharidy 33.5 g
  • Tuky 10 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(11 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/8

Srpen 2008

Související články

Grilované kuře

Mýty o grilování: Kterým „zaručeným“ radám je čas přestat věřit? Máme pro vás přehled těch nejčastějších omylů

Olej na mřížku, aby se maso nepřichytilo? Nesmysl. Čím víc kouře, tím lepší chuť? Ale kdeže! Jsme národ grilujících nadšenců – jakmile se oteplí, žhavíme uhlí, nakládáme maso a posíláme k sousedům omamné vůně. Jenže právě při grilování se držíme spousty „osvědčených“ rad, které ve skutečnosti moc nefungují. Pojďme si v tom jednou provždy udělat jasno! Tyto mýty totiž můžete hodit rovnou za gril.