Netradiční pohled na tradiční suroviny české kuchyně.
Máte rádi netradiční kombinace chutí?
Potom vyzkoušejte i další recept na vepřové kotlety s hruškami
Suroviny
kotleta
2
ks
vepřová
sůl
olivový olej
jablko
1
ks
nakrájené na měsíčky
třtinový cukr
50
g
balzamikový ocet
2
PL
pepř
čerstvě mletý
Postup
1
Dvě vepřové kotlety osolte a opepřete a osmahněte z obou stran na olivovém oleji. Vyndejte z oleje a dejte stranou.
2
Do téže pánve vložte 1–2 jablka nakrájená na měsíčky, 50 g třtinového cukru a 2 lžíce balzamikového octa; povařte, dokud vše nezkaramelizuje. Jablka rozdělte na maso a podávejte.
Tento recept naleznete také v kolekcích:
- Výběr pro milovníky poctivé porce masa(42 receptů )
Komentáře
Super