0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Vepřový steak s jablky

Vepřový steak s jablky
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Vepřový steak s jablky

4.4 / 5. Počet hodnocení: 7
Do 30 minut Snadné 2

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 628 kcal
Bílkoviny 40 g
Sacharidy 67 g
Tuky 20 g
Vláknina 3 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Netradiční pohled na tradiční suroviny české kuchyně.

Suroviny

kotleta 2 ks
vepřová
sůl
olivový olej
nakrájené na měsíčky
třtinový cukr 50 g
balzamikový ocet 2 PL
pepř
čerstvě mletý

1 Dvě vepřové kotlety osolte a opepřete a osmahněte z obou stran na olivovém oleji. Vyndejte z oleje a dejte stranou.

2 Do téže pánve vložte 1–2 jablka nakrájená na měsíčky, 50 g třtinového cukru a 2 lžíce balzamikového octa; povařte, dokud vše nezkaramelizuje. Jablka rozdělte na maso a podávejte.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/8 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/8

Komentáře

petra macková

Super

Apetit magazín

5 večeří, které vás nepošlou hned do postele
  • Jak na to

5 večeří, které vás nepošlou hned do postele

Po vánočním hodování míváme chuť na lehčí ale výživná jídla, v nichž nechybí dávka bílkovin. Ať už si dáte Asií inspirovanou polévku, dýňovou frittatu nebo krůtí karbanátky, po všem se budete cítit sytě, přitom lehce a fit! ...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč