Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
2,6 (5x)
13. 9. 2024
Vietnamská banánová ‚žemlovka‘
Apetit
Vietnamská banánová ‚žemlovka‘
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
2,6 (5x)

Banánový chlebíček znáte, žemlovku taky. Takhle jste ji ale ještě nejedli! Navíc je to příležitost spotřebovat nejen starší pečivo i všemožné načaté kelímky kokosového mléka a smetany. Můžete použít i zahuštěné nebo slazené kondenzované mléko, žemlovka pak bude sladší.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 494 kcal
  • Bílkoviny 10.75 g
  • Sacharidy 65.75 g
  • Tuky 15.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Banánový chlebíček: Jak zužitkovat banány s hnědou slupkou, které mají nejlepší za sebou

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2023/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

2,6/5

Hodnocení receptu

2,6/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2023/9

Jak si nejlépe vychutnat babí léto? Nejlepším průvodcem vám bude zářijový Apetit, který vychází už 17. 8. 2023. Připomeneme si prostá lidová jídla, společně budeme méně plýtvat potravinami a zpracujeme vše, co nakoupíme nebo sklidíme na zahradě. Děti naučíme jíst ryby a začneme jim připravovat kreativní a pestré svačiny, které nikdy nedonesou zpět domů. Své hvězdné chvíle se dočká nejen kukuřice, která zazáří naslano i nasladko, ale také ostružiny. Nahlédnete s námi do zákulisí soutěže MasterChef a zjistíte, který obal na chléb v našem testu obstál nejlépe a který naopak propadl. Poradíme s výběrem sušičky na potraviny a seznámíme vás s horkovzdušnou fritézou. Helena Fléglová se v dalším díle Cukrářské akademie zaměří na kakao a seriál Škola focení Aleny Hrbkové se tentokrát bude zabývat úhlem záběru. Apetit, napsáno s chutí.