Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.

Vlašský salát

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Vlašský salát

Hodnocení receptu
Průměr: 5 (3)

Suroviny

salám 400 g
zauzený
majonéza 300 g
např. Hellmann\'s
okurky nakládané 180 g
hrášek 55 g
např.bonduelle
cibule 25 g
hořčice plnotučná 20 g
cukr 10 g
worcesterská omáčka 8 g
sůl 5 g
pepř 5 g

Vše dobře promíchat a nechat chvíli uležet v ledničce. Nejlepší je s čerstvou bagetkou.

Autor: alena.clupna

Apetit magazín

Není kebab jako döner kebab: Kde se vzal a jak si ho připravit doma?
  • Novinky a zajímavosti

Není kebab jako döner kebab: Kde se vzal a jak si ho připravit doma?

Döner kebab je pokrm původem z Turecka, který si zamiloval téměř celý svět. I u nás se těší velké popularitě, a to nejen v čase oběda či večeře. Je také oblíbenou noční svačinou po cestě z večírku. Víte, jak se k nám kebab dostal a kde si...
Komerční sdělení
Tajemství nejlepších džemů a omáček? Tradice plná ovoce!
  • Koktejl

Tajemství nejlepších džemů a omáček? Tradice plná ovoce!

Poctivé džemy, které vznikly z čerstvého ovoce uzrálého v nedotknuté přírodě Tyrolských Alp, anebo třeba omáčka z nejchutnějších brusinek světa. Taky jste právě dostali chuť osladit si život? My vás nalákáme ještě víc... ...

Obchod Apetit