Recepty Zelňačka Výborná zelňačka Vytisknout Sdílet Facebook WhatsApp Messenger Poslat e-mailem Zkopírovat odkaz Zkopírováno Velmi snadné < 30 min 4,0 (30x) 15. 2. 2017 Velmi snadné < 30 min 4,0 (30x) Nezhasínat obrazovku Suroviny Porce 4 Nezhasínat obrazovku Suroviny Porce 4 zelí kysané brambory klobása cibule sůl pepř polévkové koření ocet Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno Chybí vám suroviny? Další recepty níže Postup přípravy Par brambor a jedbu cibuli oloupeme nakrajime na kosticky. Klobasu na kolecka. Do hrnce nalejeme trochu oleje, osmahneme cibuli do zlatova a pridame brambory s klobasou. Take trosku osmahneme a pridame zeli- NEnakrajene a NEprolite vodou, pekne dlouhe a kysele s tou vodickou ho tam dame! Zamichame, nechame prohrat a posypeme mletou cervenou paprikou. Zalijeme vodou a nechame varit, dokud nebou brambory mekke. Pote podle chuti osolime, opeprime, pridame vegetu a kdyz by byla malo kysela, muzeme pridat kapku octa. Zahustime podle libosti a muzeme servirovat. Dobrou chut ☺ Autor: Mordiczka612 Uložit do kuchařky Uloženo 42x uloženo Přidat hodnocení Jak se vám recept líbil? Prosím doplňte hodnocení! Ohodnoďte recept Hodnocení receptu Zvolte hodnoceníGive it 1/5Give it 2/5Give it 3/5Give it 4/5Give it 5/5 Děkujeme! Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno. Sdílejte recept s přáteli: Zavřít okno Hodnocení 4,0/5 Hodnocení receptu 4,0/5 (30 hlasů) 5 4 3 2 1 Zavřít okno Vytisknout Sdílet Skořicový šneci kanelbullar Facebook WhatsApp Messenger Poslat e-mailem Zkopírovat odkaz Zkopírováno Podobné recepty Mexická kuřecí polévka s tortillou > 120 min 5 Zimní kuřecí krém > 60 min 5 Zeleninová polévka s azuki < 90 min 5 Italská svatební polévka < 25 min 5 Savojská bramboračka < 45 min 5 Bílá zelňačka > 60 min 5 Zelňačka s paprikou a klobáskou < 75 min 5 Polská horská zelňačka > 120 min 5 Další inspirace z kolekce Husté polévky Prohlédnout kolekci Do 30 minut Velmi snadné Rychlé Vaření Polévka Zelňačka Husté polévky Polévky zeleninové Zelí kysané Brambory Klobása Cibule Sůl Pepř Polévkové koření Ocet