0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Hodnocení receptu
3.7 / 5. Počet hodnocení: 12
Do 30 minut Velmi snadné

Suroviny

zelí kysané
brambory
klobása
cibule
sůl
pepř
polévkové koření
ocet

Postup

1

Par brambor a jedbu cibuli oloupeme nakrajime na kosticky. Klobasu na kolecka.

2

Do hrnce nalejeme trochu oleje, osmahneme cibuli do zlatova a pridame brambory s klobasou.

3

Take trosku osmahneme a pridame zeli- NEnakrajene a NEprolite vodou, pekne dlouhe a kysele s tou vodickou ho tam dame!

4

Zamichame, nechame prohrat a posypeme mletou cervenou paprikou.

5

Zalijeme vodou a nechame varit, dokud nebou brambory mekke. Pote podle chuti osolime, opeprime, pridame vegetu a kdyz by byla malo kysela, muzeme pridat kapku octa.

6

Zahustime podle libosti a muzeme servirovat. Dobrou chut ☺

Autor: Mordiczka612

Apetit magazín

Letní bramborový salát jako dokonalá příloha
  • Tipy a triky

Letní bramborový salát jako dokonalá příloha

Nové brambory jsou ideální volbou pro lehkou večeři do letního počasí například klasicky "na loupačku" s tvarohem a máslem. Vyzkoušet je však můžete i v odlehčeném letním bramborovém salátu. Lze ho podávat...
Jak na nejlepší chili con carne
  • Poradna

Jak na nejlepší chili con carne

Texaský pokrm chili con carne v překladu znamená chilli s masem a každý kuchař ho připravuje trochu jinak. Neodolatelnou chuť a vůni jídlo získá přidáním ostrých papriček, římského kmínu a čokolády. Díky radám v článku připravíte hrnec plný...
AD
Jak si užít letní grilovačky, aniž by vám po nich bylo těžko?
  • Lidé a jídlo

Jak si užít letní grilovačky, aniž by vám po nich bylo těžko?

K letní sezoně patří pohodové posezení s rodinou, přáteli a také spousta připravených dobrot a osvěžujících drinků. Opékačky v lese, grilovačky na balkóně, v zahradě nebo v kavárně — stav ideál. Jak si to ale co nejvíc užít a dopřát vše, co...

Obchod Apetit