Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.
Hodnocení receptu
Průměr: 3.6 ()
Do 30 minut Velmi snadné

Suroviny

zelí kysané
brambory
klobása
cibule
sůl
pepř
polévkové koření
ocet
Par brambor a jedbu cibuli oloupeme nakrajime na kosticky. Klobasu na kolecka. Do hrnce nalejeme trochu oleje, osmahneme cibuli do zlatova a pridame brambory s klobasou. Take trosku osmahneme a pridame zeli- NEnakrajene a NEprolite vodou, pekne dlouhe a kysele s tou vodickou ho tam dame! Zamichame, nechame prohrat a posypeme mletou cervenou paprikou. Zalijeme vodou a nechame varit, dokud nebou brambory mekke. Pote podle chuti osolime, opeprime, pridame vegetu a kdyz by byla malo kysela, muzeme pridat kapku octa. Zahustime podle libosti a muzeme servirovat. Dobrou chut ☺
Autor: Mordiczka612

Apetit magazín

Není kebab jako döner kebab: Kde se vzal a jak si ho připravit doma?
  • Novinky a zajímavosti

Není kebab jako döner kebab: Kde se vzal a jak si ho připravit doma?

Döner kebab je pokrm původem z Turecka, který si zamiloval téměř celý svět. I u nás se těší velké popularitě, a to nejen v čase oběda či večeře. Je také oblíbenou noční svačinou po cestě z večírku. Víte, jak se k nám kebab dostal a kde si...
Komerční sdělení
Tajemství nejlepších džemů a omáček? Tradice plná ovoce!
  • Koktejl

Tajemství nejlepších džemů a omáček? Tradice plná ovoce!

Poctivé džemy, které vznikly z čerstvého ovoce uzrálého v nedotknuté přírodě Tyrolských Alp, anebo třeba omáčka z nejchutnějších brusinek světa. Taky jste právě dostali chuť osladit si život? My vás nalákáme ještě víc... ...

Obchod Apetit