Nová registrace Zapomenuté heslo

0,0 (0x)
9. 7. 2014
Not published! Výborné francouzské clafoutis
Výborné francouzské clafoutis

Troubu předehřejte na 210°C. Smíchejte mouku, cukr, sůl a vanilkový cukr. Přidejte vejce po jednom a vždy prošlehejte. Pak přidejte pomalu mléko a pořad promíchávejte. Přidejte rozpuštěné máslo. Vymastěte několik malých keramických formiček nebo jednu velkou. Dejte do nich třešně a zalijte směsí, aby ovoce bylo ponořené. Dejte do trouby na 10 minut, pak snižte teplotu na 180 °C a pečte ještě 20 minut. Až budou hotové, poprašte je moučkovém cukrem.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu