Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 45 min
2,4 (7x)
6. 3. 2025
Vydatná polévka s hovězím a se zelím
Apetit
Vydatná polévka s hovězím a se zelím
Apetit


Velmi snadné
< 45 min
2,4 (7x)

Vydatná polévka je vždy sázka na jistotu. Tahle s hovězím a se zelím je tak trochu na motivy plněných zelných listů a gulášové polévky. Chutná to skvěle!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

3

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

3

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 735 kcal
  • Bílkoviny 44 g
  • Sacharidy 88.33 g
  • Tuky 20 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. 15 osvědčených receptů na zelňačku: Pikantní červená s klobásou, bílá s uzeným i vegetariánské verze. Která bude váš favorit?

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2024/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

2,4/5

Hodnocení receptu

2,4/5
(7 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2024/3

Březnové vydání Apetitu, které vychází 15. 2., vás naladí na jaro. Svěží jarní dezert pro Apetit vytvořil cukrář Josef Maršálek, který upekl religieuse (česky jeptišky) v nezvykle zelené barvě – s bílou čokoládou a pistáciemi. Březnovou surovinou číslo jedna je medvědí česnek, jedna z prvních bylinek, které se na přelomu zimy a jara objevují v přírodě. Z medvědího česneku si připravíte pesto, vafle i slaný cheesecake. Po zimě jsme naplánovali i důkladný úklid mrazáku, abyste se zbavili posledních zásob loňské zeleniny a ovoce a vytvořili si prostor pro čerstvé. A protože v březnu ještě rádi zůstaneme v teple za kamny, máme pro vás snídaně pro pomalé víkendové ráno. Svátek žen slavíme pohledem do historie. Sepsali jsme pro vás příběhy čtyř žen, které zanechaly výraznou stopu ve světové gastronomii. Představíme vám Julia Child, Marcella Hazan, Mary Berry, Madhur Jaffrey a od každé přidáme i jeden recept. Lehkost březnovému číslo dodají citronové dezerty a také bezmasá jarní jídla od propagátorky vegetariánské kuchyně Miluše Makó, jejíž novou knihu vám představíme. Březnový Apetit je v prodeji od 15. 2. Apetit, napsáno s chutí.