Vyhlášená texaská specialita chilli con carne má své kořeny v mexické kuchyni a to je jedno z vůbec nejlepších jídel, které můžete předložit rodině nebo kamarádům. Máme pro vás podrobný návod, jak na ně! Pokud masu neholdujete, připravte si chili con carne bez masa, chutná stejně báječně.
Videorecept
Suroviny
Pro 4–6 osob
Suroviny
Pro 4–6 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 526 kcal
- Bílkoviny 41.75 g
- Sacharidy 40.5 g
- Tuky 18.5 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2005/11
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,6/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2005/11
Listopad 2005