Nová registrace Zapomenuté heslo

Pro zkušené
> 120 min
5,0 (4x)
28. 10. 2024
Babiččiny polévkové nudličky
Apetit
Vývar s domácími nudlemi a játrovými knedlíčky
Apetit


Pro zkušené
> 120 min
5,0 (4x)

Polévku do kuchařských výšin katapultují domácí nudle – tyto jsou navíc bezlepkové! Když do vývaru navíc přidáte játrové knedlíčky, všichni si budou chtít přidat.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4-6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4-6 osob

Na vaječné nudle

Na játrové knedlíčky

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3284 kcal
  • Bílkoviny 236 g
  • Sacharidy 312 g
  • Tuky 104 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Škola vaření: Játrové knedlíčky promění obyčejnou polévku v nebeskou lahůdku Jak vylepšit vývar nebo zeleninovou polévku? Vsaďte na snadné domácí nudle 6 tipů, jak připravit dokonalý zeleninový základ na polévku

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2023/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(4 hlasy)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2023/10

Říjnové číslo Apetitu, které vychází už 14. 9. 2023, zaručí, že si i nadcházející chladnější podzimní dny užijete na maximum. Se spokojeným žaludkem se totiž každá plískanice snáší líp. Hlavní linkou je jako každý rok česká kuchyně a lokální a sezonní suroviny, letos jsme se ovšem podívali ještě hlouběji do historie a oprášili i poklady té rakousko-uherské. O tradicích si popovídáme s Petrou Burianovou. Přidáme i tipy, jak uvařit oblíbené české speciality bez lepku. Těšit se můžete i na houbové recepty a hned tři různé (a naprosto božské) zelňačky. Vypravili jsme se za vyhlášenými cukráři a vyprosili od nich osvědčené recepty na milované zákusky – větrník, indiánky, laskonky, punčák a dort Maršál. Helena Fléglová vás navíc krok za krokem naučí odpalované těsto. S naší Pohlednicí zavítáme na Slovensko a rovnou vyzpovídáme tamní slavné šéfkuchaře, cukráře a blogery. S radostí vám také představíme novou Línou kuchařku, plnou skvělých receptů a praktických tipů, jak si v kuchyni co nejvíc zjednodušit práci a přitom neobětovat kvalitu a chuť pokrmů. Apetit, napsáno s chutí.