Zadělávaná kapusta je příloha, která umí mile překvapit. Je šťavnatá, chutná a skvěle ladí se suššími druhy masa, jako je kuře nebo krůta. Pokud už vás brambory omrzely a chcete vyzkoušet něco nového, dejte kapustě šanci – její jemná krémová konzistence a lehce nasládlá chuť si vás získají.
Suroviny
Porce
Suroviny
Porce
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 438.25 kcal
- Bílkoviny 16 g
- Sacharidy 23.25 g
- Tuky 33.5 g
Postup přípravy
- Originální zeleninové přílohy, které nahradí bramborovou kaši: Více než 40 nových receptů pro zimní vaření Univerzální kapusta: Hodí se do karbanátků, polévek i k zapékání, odrůdy hrají všemi barvami a ozdobí i okrasné záhony
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2023/2
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2023/2
K únoru, měsíci neodmyslitelně spjatému s masopustem a řadou zvyků, tradičně patří vepřové maso ve všech podobách, koblihy a palačinky. Ani jedno nebude v novém vydání Apetitu, které vychází už 12. ledna, rozhodně chybět. Pokud vás ovšem na bůček, kolínko či slaninu příliš neužije, nezoufejte. Abychom masovou nálož vyvážili, sepsali jsme pro vás totiž i recepty na 5 neotřelých večeří bez masa. Vytáhli jsme také staré kuchařské sešity a nalezeným pokrmům oblékli modernější kabátek. O své tipy, jak správně sestavit zdravou snídaňovou, obědovou či svačinovou krabičku, se s námi podělila nutriční terapeutka Lada Nosková. Život vám osladíme svůdnými dezerty z bílé čokolády, které jsou jako stvořené na oslavu svátku svatého Valentýna. Pokud by pro vás byly málo vášnivé, vsaďte na recepty z restaurace Brasileiro, které vám do kuchyně zaručeně vnesou pořádně žhavé brazilské rytmy. Apetit, napsáno s chutí.