Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,0 (24x)
12. 6. 2024
Zamotávané tortilly
Apetit
Zamotávané tortilly
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,0 (24x)

Tortilly plněné mletým masem si můžete dopřát v celku nebo nakrájené na zábavné šneky. Delší prováření masové omáčky lépe prolne chutě, ale v časové tísni stačí k uspokojivému výsledku i 20 minut. Pokud chcete dětem pomoct, připravte ji předem. Hodí se uvařit jí rovnou více a mít ji po ruce v mrazáku.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 2-3 tortilly

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 2-3 tortilly

Na zálivku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1824 kcal
  • Bílkoviny 91 g
  • Sacharidy 164 g
  • Tuky 82 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2023/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(24 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2023/6

Červnový Apetit, který vychází už 18. 5., je nejen oslavou nadcházejícího léta ale i naší pozvánkou na tradiční Apetit piknik. V sobotu 10. 6. si budeme moci pod širým nebem společně vychutnat vše, co milujeme – dobré jídlo, pití i skvělou atmosféru. Přijďte za námi do pražské Grébovky, už se na vás těšíme! A jaká inspirace vás čeká na stránkách červnového vydání? Šťavnaté jahody proměníme v lahodné dezerty. Zmrzlinu, džem i 3 sladké snídaně z pánve. Konečně pořádně rozpálíme gril a připravíme menu v asijském stylu. Uspořádáme rozlučku se svobodou pro budoucí nevěsty a blíž se podíváme, jak uspořádat nezapomenutelnou svatební hostinu. S radostí vám také představíme novou kuchařku Mrkev, dýně a cuketa i nové tváře, které budou každý měsíc přispívat do časopisu: Kristína Nemčková se s vámi podělí o trendy v gastronomii. Helena Fléglová vám vysvětlí zákonitosti cukrařiny. Pavel Berky pro vás každý měsíc otestuje recept z Apetitu a natočí k němu video. Nahlédneme do kuchyně restaurace Salabka, která zvítězila v Pohlreichově souboji restaurací, a popovídáme si s Betty a Vojtou, jejichž láska vykvetla během soutěže MasterChef. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Plněná kuřecí kapsa

Jak připravit masovou kapsu? Od výběru masa až po vhodnou úpravu – máme pro vás ověřené tipy

Masová kapsa je jeden z kulinářských favoritů, který spojuje šťavnaté maso s chutnou náplní ukrytou uvnitř. Zvolit můžete kuřecí nebo krůtí prsa, ale nebojte se sáhnout ani po vepřové kotletě nebo šťavnaté kýtě – každé maso má své výhody. Stačí znát jen pár jednoduchých kroků. Správný řez, vyvážená náplň a pečlivá tepelná úprava vám zaručí dokonalý výsledek.