Zapečené těstoviny připravte buď v jednom pekáči, nebo můžete každému členu rodiny servírovat vlastní zapékací mističku. Ideální také jako jednoduchý oběd do krabičky, který si můžete vzít druhý den do práce.
Suroviny
Porce
Suroviny
Porce
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 920.5 kcal
- Bílkoviny 31.25 g
- Sacharidy 85.75 g
- Tuky 47.5 g
Postup přípravy
- 35x zapečené těstoviny: Nostalgie v moderním kabátu Pět rychlých zimních večeří z těstovin, které připravíte za 15 minut Týden s Apetitem: 5 rychlých večeří a sladká tečka na páteční večer
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2024/3
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,9/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2024/3
Březnové vydání Apetitu, které vychází 15. 2., vás naladí na jaro. Svěží jarní dezert pro Apetit vytvořil cukrář Josef Maršálek, který upekl religieuse (česky jeptišky) v nezvykle zelené barvě – s bílou čokoládou a pistáciemi. Březnovou surovinou číslo jedna je medvědí česnek, jedna z prvních bylinek, které se na přelomu zimy a jara objevují v přírodě. Z medvědího česneku si připravíte pesto, vafle i slaný cheesecake. Po zimě jsme naplánovali i důkladný úklid mrazáku, abyste se zbavili posledních zásob loňské zeleniny a ovoce a vytvořili si prostor pro čerstvé. A protože v březnu ještě rádi zůstaneme v teple za kamny, máme pro vás snídaně pro pomalé víkendové ráno. Svátek žen slavíme pohledem do historie. Sepsali jsme pro vás příběhy čtyř žen, které zanechaly výraznou stopu ve světové gastronomii. Představíme vám Julia Child, Marcella Hazan, Mary Berry, Madhur Jaffrey a od každé přidáme i jeden recept. Lehkost březnovému číslo dodají citronové dezerty a také bezmasá jarní jídla od propagátorky vegetariánské kuchyně Miluše Makó, jejíž novou knihu vám představíme. Březnový Apetit je v prodeji od 15. 2. Apetit, napsáno s chutí.