Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.
Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:
Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do hodiny Snadné

Suroviny

cuketa 4 ks
malé
cibule 1 ks
menší
paprika 1 ks
lilek 1
žampiony 2 ks
rajčata 1 ks
rajčatový protlak 5
sýr 200 g
sůl
pepř špetka
oregano

Všechnu zeleninu si nakrájíme na menší kostičky, cuketky vydlabeme a vydlabaný zbytek nakrájíme  a dáme do mističky. Rozpálíme pánvičku chvíli na ní osmažíme cibulku do sklovata. Přidáme papriku necháme smažit minutku a poté přisypeme zbytek zeleniny, jen nakrájené rajče na kostičky přidáme až po 3 minutkách spolu s rajčatovým protlakem (tekutým). Mezitím dám na pekáč vydlabané cuketky, které si posolím. Když je zelenina hotová, naplním cuketky a dám péct do trouby na 200 C. Peču půl hodinky. Potom pokud už se mi bude zdát ceketka upečená nasypu na směs sýr. A nechám dopéct.

Autor: Clairushka1

Apetit magazín

Proč jíst para ořechy a jak prospívají našemu tělu?
  • Jak na to

Proč jíst para ořechy a jak prospívají našemu tělu?

Matkeřským stromem brazilských para ořechů je juvie ztepilá. Roste v dalekých deštných pralesích jižní Ameriky. Velká exotická jádra bývají součástí ořechových a ovocných směsí. Para ořechy jsou bohaté na zdraví prospěšné látky. Kolik...
Jak poznat pravý parmazán a jak se vyrábí?
  • Tipy a triky

Jak poznat pravý parmazán a jak se vyrábí?

Historie parmazánu se začala psát už ve středověku, kdy tamní mniši hledali způsob, jak co nejdéle uchovat mléko. Dnes je tento sýr nejvýznamnějším obchodním artiklem celé Itálie. Zároveň patří mezi nejpřísněji sledované zboží, které se...

Obchod Apetit