Hutná šťavnatá dužina se dá ze zralého ovoce jednoduše vyjíst lžičkou. Ale kombinace se zkaramelizovaným cukrem, okouzlující vůní skořice a svižnou zakysanou smetanou patří ke špičkovým úpravám, a přitom je tak snadná! Vybírejte ovoce, které vám bude připadat na svou velikost těžké, na omak poddajné a stejnoměrně oranžově zbarvené.
Suroviny
8
Suroviny
8
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 163 kcal
- Bílkoviny 0.13 g
- Sacharidy 29.13 g
- Tuky 0.13 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/1
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2007/1
Leden 2007