Kloboukům portobello (steakovým krémovým žampionům) nejvíc sluší úprava na grilu nebo pod ním. Pokud už vás masové steaky omrzely a rádi byste nějakou změnu, pak zapečené portobello jsou ten správný recept. Náplň ze syrové bílé klobásky, sýra a koření je skutečná lahůdka.
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 515.5 kcal
- Bílkoviny 23.25 g
- Sacharidy 63.75 g
- Tuky 16 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2012/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,6/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2012/8
Letní sklizeňNové nápady na zavařováníPojďte na houby!