Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 45 min
4,6 (49x)
26. 8. 2016
Zapečené portobello
Apetit
Zapečené portobello
Apetit


Velmi snadné
< 45 min
4,6 (49x)

Kloboukům portobello (steakovým krémovým žampionům) nejvíc sluší úprava na grilu nebo pod ním. Pokud už vás masové steaky omrzely a rádi byste nějakou změnu, pak zapečené portobello jsou ten správný recept. Náplň ze syrové bílé klobásky, sýra a koření je skutečná lahůdka.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 515.5 kcal
  • Bílkoviny 23.25 g
  • Sacharidy 63.75 g
  • Tuky 16 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2012/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(49 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Plněné žampiony

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/8

Letní sklizeňNové nápady na zavařováníPojďte na houby!