Tento recept vznikl díky naší komunitě a našim čtenářům.
Pokud chcete vyzkoušet raději některý z otestovaných receptů se značkou Garance kvality, ať se líbí – vybíráme pro vás.
Žampiony portobelo omyjeme, odstraníme nohy a naplníme hráškem a kukuřicí. Osolíme a opepříme, poklademe plátky hermelínu a dáme zapéct na 25 minut na 180 stupňů.
Říjnové číslo Apetitu, které vychází už 14. 9. 2023, zaručí, že si i nadcházející chladnější podzimní dny užijete na maximum. Se spokojeným žaludkem se totiž každá plískanice snáší líp.
...
Francouzská kuchyně nejsou jen víno a sýry ale také lahodné masové pomazánky a paštiky. Jednou takovou je rillettes. Že jste o ní neslyšeli? Nenechte se odradit cizokrajným názvem, ve skutečnosti k přípravě postačí jen maso, sůl, pepř...
Kefalonie patří k oblíbeným turistickým destinacím a ne nadarmo se jí přezdívá perla Jónského moře. Mě tato řecká ostrovní dáma uchvátila nejen antickou historií, tradičním folklórem nebo jednou z nejkrásnějších pláží na světě, ale také...
Nejnovější „Línou“ kuchařku z edice Apetit sepsala redaktorka Apetitu Darina Sieglová. Pro koho je kniha určená? A jak si sama autorka ulehčuje život v kuchyni?
...
Příprava domácích sušenek není až taková věda, jak by se mohlo zdát. Navíc má jednu nepřekonatelnou výhodu – vždy máte dokonalý přehled o tom, jaké suroviny používáte. Rostlinné tuky, barviva či jiné přídatné látky, ani obrovské množství...
Dubaj je známá svými luxusními hotely, mrakodrapy a světově proslulými podniky, ale nabízí také řadu restaurací, které překvapí svou chutí a autentičností, aniž by výrazně zatížily vaši peněženku. I s menším rozpočtem si můžete v Dubaji...