0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
3.9 / 5. Počet hodnocení: 7
Do 10 minut Velmi snadné 4-6

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 5956 kcal
Bílkoviny 327 g
Sacharidy 328 g
Tuky 357 g
Vláknina 21 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Dokonalá pozdní snídaně, která vám udělá dobře. Můžete ji připravit den dopředu, zalít vejci, přikrýt fólií a ráno jen upéct.

Suroviny

toustový chléb 6
celozrnný
hořčice dijonská 75 g
sýr 6 plátků
např. gruyère
sýr 4 PL
strouhaný
šunka 4 plátky
vejce 6 ks
sůl
80 ml
plnotučné mléko
worcesterská omáčka

1 Krajíce chleba potřete hořčicí, naplňte plátky sýra a šunky a vytvořte tři sendviče. Překrojte je napůl, abyste získali šest trojúhelníků, a naskládejte je do zapékací misky – na dno dejte dva trojúhelníky dlouhou stranou k sobě, zbytek narovnejte na ně.

2 Předehřejte troubu na 200 stupňů. Prošlehejte vejce se solí a mlékem a tousty zalijte. Posypte strouhaným sýrem, zakápněte worcesterskou omáčkou a zapékejte 25 minut.

Apetit magazín

Škola vaření: chilli omáčka
  • Tipy a triky

Škola vaření: chilli omáčka

Tomu říkáme vášeň! Domácí chilli omáčka inspirovaná asijskou kuchyní vás roztetelí a dodá letnímu vaření říz.   ...
Pochoutky, které by na zahradní party neměly chybět
  • Jak na to

Pochoutky, které by na zahradní party neměly chybět

Připravte pro hosty na zahradní party originální pochoutky, po kterých se budou moci utlouct. Vybrali jsme jich pro vás některé, se kterými nemůžete šlápnout vedle. Od drobných předkrmů pro první návštěvníky, přes hlavní chod...
Jak na konzervování ovoce a zeleniny?
  • Tipy a triky

Jak na konzervování ovoce a zeleniny?

Mohlo by se zdát, že domácí konzervování už patří minulosti. Nicméně naše babičky se na zimu vždy poctivě připravovaly a měly díky němu vystaráno. Tak proč to nezkusit také? Poradíme vám, jak vybrat správnou metodu pro různé druhy ovoce a...

Obchod Apetit