Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:
Hodnocení receptu
Průměr: 3.6 ()
Do hodiny Snadné
NEPŘEHLÉDNĚTE Více než 100 slev na skvělé gurmánské nákupy se slevami až 40 % v nové aplikaci DNY APETIT.
Google
apple
Piknik

Suroviny

bulgur 160 g
200 g
listový špenát
rajčata 100 g
drcená, loupaná
cibule 1 ks
olej
tofu 50 g
parmazán 10 g
česnek
sůl

Bulgur uvaříme ve dvojnásobném množství osolené vody a trochou oleje do poloměkka.

Na olivovém oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli a uzené tofu nakrájené na nudličky. Přidáme drcená rajčata, krájený listový špenát, mírně podlijeme a podusíme. Přidáme uvařený bulgur, prolisovaný česnek a sůl. Promícháme a dáme do olejem vymazané zapékací misky, posypeme nastrouhaným parmezánem a zapečeme.

Apetit magazín

  • Novinky a zajímavosti

Jak na marinování kuřecího masa?

Staňte se mistrem letní grilovací párty s porcí šťavnatého kuřete. Vedle dobrého masa je to právě marináda, která skvěle doprovodí každé sousto. Podívejte se, jaké přísady kuřecímu masu sluší nejvíc, a jak zabránit jeho vysušení. ...
  • Tipy a triky

5 triků pro dokonalý burger

Upéct mleté maso není ničím složitým. Pro dokonalý požitek z domácího burgeru je však třeba držet se několik pravidel. Připravili jsme pro vás 5 tipů zaručujících prvotřídní kulinářský...

Obchod Apetit