Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.

Zapečený kuskus s borůvkami a tvarohovou čepicí

Zapečený kuskus s borůvkami a tvarohovou čepicí

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Snadné

Suroviny

kuskus 30 g
borůvky 60 g
bílek 1 ks
tvaroh 100 g
pudinkový prášek 10 g
Dr. Oetker
mléko 50 ml
třtinový cukr 5 g

Kuskus připravíme dle návodu (zalít dvojnásobkem vroucí vody, promíchat a nechat pár minut stát),smícháme s borůvkami a dáme do zapékací misky. Tvaroh smícháme s mlékem, cukrem, pudinkem a bílkem, z kterého jsem vyšlehala hustý sníh, tuto směs dáme na kusku a pečeme při 180C cca 20 minut.

Autor: beniki

Apetit magazín

Není kebab jako döner kebab: Kde se vzal a jak si ho připravit doma?
  • Novinky a zajímavosti

Není kebab jako döner kebab: Kde se vzal a jak si ho připravit doma?

Döner kebab je pokrm původem z Turecka, který si zamiloval téměř celý svět. I u nás se těší velké popularitě, a to nejen v čase oběda či večeře. Je také oblíbenou noční svačinou po cestě z večírku. Víte, jak se k nám kebab dostal a kde si...
Komerční sdělení
Tajemství nejlepších džemů a omáček? Tradice plná ovoce!
  • Koktejl

Tajemství nejlepších džemů a omáček? Tradice plná ovoce!

Poctivé džemy, které vznikly z čerstvého ovoce uzrálého v nedotknuté přírodě Tyrolských Alp, anebo třeba omáčka z nejchutnějších brusinek světa. Taky jste právě dostali chuť osladit si život? My vás nalákáme ještě víc... ...

Obchod Apetit