Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 45 min
5,0 (6x)
1. 10. 2024
Zapékané vídeňské knedlíky se sýrem
Apetit
Zapékané vídeňské knedlíky se sýrem
Apetit


Velmi snadné
< 45 min
5,0 (6x)

Zbylé vídeňské knedlíky jsme zkusili zapéct podobně jako francouzské brambory. A hle! Naprosto luxusní recept na rychlou večeři byl na světě. Stejně jako vídeňský, poslouží i karlovarský či houskový knedlík.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4-5 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4-5 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3557 kcal
  • Bílkoviny 144 g
  • Sacharidy 363 g
  • Tuky 166 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2023/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2023/8

Nejlepší parťák na prázdniny? Srpnový Apetit, který vychází už 20. 7. Čeká vás čerstvá porce receptů se sezonními surovinami, zajímavé články a praktické tipy. Zpracujte úrodu a vyzkoušejte nejlepší recepty z rajčat a cuket, nechte se okouzlit proslulým i méně známým italským pečivem, připravte si dezerty inspirované slavnými koktejly a na cesty si s sebou přibalte svěží saláty ve skle. Přečtěte si, jak se pěstuje káva v mexickém Veracruz, ohlédněte se spolu s námi za 12. Apetit piknikem, nechte si poradit s výběrem zmrzlinovače a naučte se párovat jídlo s vínem. Helena Fléglová vás v dalším díle Cukrářské akademie zasvětí do tajů želírování a zahušťování a naše dvorní fotografka Alena Hrbková se s vámi ve svém seriálu Škola focení blíže podívá na světlo. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

shutterstock_791501653.jpg

Rýžovar uvaří kompletní jídlo pro celou rodinu: Od sypké rýže přes kaše až po maso a dezert. Víme, jak ho vybrat

Rýže je základem mnoha jídel – od rychlých večeří po složité asijské speciality. Ale komu se nikdy nestalo, že rýži rozvařil nebo nechal tvrdou? Právě v takových chvílích se ukazuje, jak cenným pomocníkem může být rýžovar. Moderní přístroje dnes ale umí mnohem více: zvládnou připravit širokou škálu surovin, mají chytré funkce, jsou energeticky úsporné a svým designem často zpříjemní každou kuchyni.