Zbylé vídeňské knedlíky jsme zkusili zapéct podobně jako francouzské brambory. A hle! Naprosto luxusní recept na rychlou večeři byl na světě. Stejně jako vídeňský, poslouží i karlovarský či houskový knedlík.
Suroviny
Pro 4-5 osob
Suroviny
Pro 4-5 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 3557 kcal
- Bílkoviny 144 g
- Sacharidy 363 g
- Tuky 166 g
Postup přípravy
- Knedlíky s vajíčkem: Jaký je trik pro jejich dokonalou křupavost a čím je ozvláštnit? Připravte si hostinu jako od šéfkuchaře aneb 5 typů knedlíků ke svatomartinské huse
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2023/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2023/8
Nejlepší parťák na prázdniny? Srpnový Apetit, který vychází už 20. 7. Čeká vás čerstvá porce receptů se sezonními surovinami, zajímavé články a praktické tipy. Zpracujte úrodu a vyzkoušejte nejlepší recepty z rajčat a cuket, nechte se okouzlit proslulým i méně známým italským pečivem, připravte si dezerty inspirované slavnými koktejly a na cesty si s sebou přibalte svěží saláty ve skle. Přečtěte si, jak se pěstuje káva v mexickém Veracruz, ohlédněte se spolu s námi za 12. Apetit piknikem, nechte si poradit s výběrem zmrzlinovače a naučte se párovat jídlo s vínem. Helena Fléglová vás v dalším díle Cukrářské akademie zasvětí do tajů želírování a zahušťování a naše dvorní fotografka Alena Hrbková se s vámi ve svém seriálu Škola focení blíže podívá na světlo. Apetit, napsáno s chutí.