Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Zazipovaná omeleta v sáčku
Omeleta v sáčku
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Zazipovaná omeleta v sáčku

3.1/5 Počet hodnocení: 23
Do 20 minut Velmi snadné 1-2

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 432 kcal
Bílkoviny 29 g
Sacharidy 13 g
Tuky 27 g
Vláknina 3 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Vtipná příprava známé snídaně vás nadchne.

Související recepty

Suroviny

vejce 2 ks
sýr 1 PL
trouhaný
nasekaná
či červená, nadrobno
nadrobno
sůl
pepř

Postup

1

Do hrnce dejte vařit vodu.

2

Vejce rozklepněte do igelitového sáčku (ideální jsou sáčky se ‚zipem‘), přidejte ostatní suroviny, sůl a pepř a smíchejte.

3

Z pytlíčku vyžeňte vzduch, uzavřete jej a vložte ho do vařící vody na 13 minut.

4

Sáček vyjměte a hotovou omeletu z něj ‚vysypte‘ na talíř.

Podávejte s celozrnným toustem.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/10 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/10

Apetit magazín

Vše, co potřebujete vědět o strouhance, než začnete smažit
  • Tipy a triky

Vše, co potřebujete vědět o strouhance, než začnete smažit

Zkuste si představit Vánoce bez strouhanky. Co byste dělali s kaprem nebo řízky? Tahle nenápadná, ale nepostradatelná ingredience si vydobyla pevné místo v české kuchyni – a to nejen o svátcích. Ať už jde o smažené dobroty, zahuštění...