Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
5,0 (4x)
22. 10. 2025
Zdravé halloweenské plněné papriky
Immediate Media
Zdravé halloweenské plněné papriky
Immediate Media


Velmi snadné
< 60 min
5,0 (4x)

Podobně jako dýně můžete vyřezat i papriky. Když je naplníte lehkou obilnou směsí a zapečete, vznikne tematická večeře, která potěší i malé strávníky. Pokud nemáte po ruce směs obilovin, klidně použijte kuskus, bulgur nebo quinou ve stejném množství.


Nezhasínat obrazovku

Porce

4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 309.75 kcal
  • Bílkoviny 10.5 g
  • Sacharidy 43.75 g
  • Tuky 9.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Zdravé halloweenské plněné papriky

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(4 hlasy)
5
4
3
2
1
Sdílet

Související články

shutterstock_1620935656.jpeg

Hvězdy vaří s vámi! Co byste měli tento týden ochutnat? Hovězí carpaccio pro Lvy a pečené vdolky pro Raky

Podzimní týdny od konce října do začátku listopadu přinášejí do české kuchyně klasickou paletu sezonních surovin – dýně, brambory, kořenovou zeleninu, houby a červené zelí. Ideální čas na vydatná teplá jídla, pečení a experimenty s vůní skořice, hřebíčku či bylinek. Tento týden se nebojte propojit tradiční české recepty se zajímavými mezinárodními inspiracemi a nezapomeňte si užít rodinnou pohodu i gastronomická dobrodružství.