0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Žebírka na rybízu

Žebírka na rybíz
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Žebírka na rybízu

5 / 5. Počet hodnocení: 1
Více než hodinu Snadné 4-6

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 4483 kcal
Bílkoviny 150 g
Sacharidy 195 g
Tuky 340 g
Vláknina 4 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Kupte kilo žebírek, spoustu česneku, rybízovou marmeládu a samozřejmě pozvěte kamarády. Nejdřív je omámí překrásná vůně a pak dostane skvělá chuť!

Suroviny

rybízový džem 350 g
vinný ocet bílý 250 ml
česnek 2 stroužky
drcený
slunečnicový olej 2 PL
sůl mořská
pepř
žebra 1 kg
vepřová

1V míse dobře promíchejte marmeládu, ocet, česnek, olej, sůl a pepř. Marinádou potřete žebírka a nechte odležet 2 hodiny. Troubu předehřejte na 150 °C.

2 Žebra položte kostí nahoru do pekáče s roštem a pečte přikryté 4 hodiny (každou hodinu potírejte výpekem). Odklopte a pečte další hodinu do změknutí.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/11 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/11

Apetit magazín

Zimní Apetit piknik přilákal tisíce návštěvníků
  • Lidé a jídlo

Zimní Apetit piknik přilákal tisíce návštěvníků

Na začátku byla myšlenka setkat se s vámi, našimi čtenáři, nejen v létě, ale také v druhé polovině roku. Vychutnat si skvělé jídlo, popovídat si, nakoupit dárky, zkrátka si užít krásný den. Bude osvědčený letní recept fungovat i v zimě?...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
549 Kč
357 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč