Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
3,4 (12x)
11. 9. 2024
Zelené orzotto s houbami
Apetit
Zelené orzotto s houbami
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
3,4 (12x)

Zelené orzotto s houbami je rychlý oběd nebo večeře, ve které se na jednom talíře sejdou čerstvé houby, drobné těstoviny a spousta zeleného lupení. Fantastická kombinace chutí a vůní v jednom receptu.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 722.75 kcal
  • Bílkoviny 36.25 g
  • Sacharidy 70 g
  • Tuky 25.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2023/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,4/5

Hodnocení receptu

3,4/5
(12 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2023/9

Jak si nejlépe vychutnat babí léto? Nejlepším průvodcem vám bude zářijový Apetit, který vychází už 17. 8. 2023. Připomeneme si prostá lidová jídla, společně budeme méně plýtvat potravinami a zpracujeme vše, co nakoupíme nebo sklidíme na zahradě. Děti naučíme jíst ryby a začneme jim připravovat kreativní a pestré svačiny, které nikdy nedonesou zpět domů. Své hvězdné chvíle se dočká nejen kukuřice, která zazáří naslano i nasladko, ale také ostružiny. Nahlédnete s námi do zákulisí soutěže MasterChef a zjistíte, který obal na chléb v našem testu obstál nejlépe a který naopak propadl. Poradíme s výběrem sušičky na potraviny a seznámíme vás s horkovzdušnou fritézou. Helena Fléglová se v dalším díle Cukrářské akademie zaměří na kakao a seriál Škola focení Aleny Hrbkové se tentokrát bude zabývat úhlem záběru. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Těstoviny do salátu

Kvíz: Těstoviny od A do Z aneb Poznáte rozdíl mezi tagliatelle a pappardelle?

Jsou rychlé na přípravu, chutnají všem a existují jich stovky druhů, tvarů a velikostí. Díky tomu si s nimi lze v kuchyni doslova vyhrát a nikdy se neomrzí. Řeč je o těstovinách nebo – chcete-li – o italské pastě. Víte ale, že každý druh a každý tvar si zaslouží jinou omáčku a úpravu a bylo by tedy záhodno se v nich dobře vyznat?