Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Zelenina s bylinkovým dipem
ZDROJ: Apetit
sdílet:
4.4/5 Počet hodnocení: 28
Do 20 minut Velmi snadné Pro 4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 349 kcal
Bílkoviny 23 g
Sacharidy 13 g
Tuky 23 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Čerstvá zelenina nakrájená na špalíčky a lahodný dip z bílého jogurtu s bylinkami si spolu skutečně rozumí. Toto zdravé chroupání uvítáte nejen při sledování televize, ale třeba také jako rychlé pohoštění pro nečekanou návštěvu.

Související recepty

Suroviny

pokrájená
pokrájená
řapíkatý celer
pokrájený
rajčata cherry
pokrájená
dle chuti
Na dip
lučina
eidam 2 PL
velmi jemně strouhaný
malá, podélně rozpůlená, bez semínek
bylinky 2 PL
čerstvě nasekané, např. bazalka, pažitka, petrželka, estragon
sůl
pepř
čerstvě mletý

Postup

1

Utřete dohladka lučinu, jogurt a citronovou šťávu. Přidejte eidam, jemně nastrouhanou okurku, bylinky a dochuťte solí s pepřem. Podávejte ke krájené zelenině.

Související články

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/5 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/5

Komentáře

05.06.2010 10:23
Skvělé! Na holčičím večírku se prstíky v miskách rejdilo "dočista do čista".

Apetit magazín