0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Zelenina s bylinkovým dipem

Zelenina s bylinkovým dipem
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Zelenina s bylinkovým dipem

3.3 / 5. Počet hodnocení: 24
Do 30 minut Velmi snadné Pro 4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 349 kcal
Bílkoviny 23 g
Sacharidy 13 g
Tuky 23 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Lahodný dip výborný k čerstvé zelenině. Zdravé chroupání.

Suroviny

okurka
pokrájená
paprika
pokrájená
řapíkatý celer
pokrájený
rajčata cherry
pokrájená
zelenina
dle chuti
Na dip
okurka 1 ks
malá, podélně rozpůlená, bez semínek
krémový sýr 125 g
lučina
jogurt bílý 120 ml
eidam 2 PL
velmi jemně strouhaný
bylinky 2 PL
čerstvě nasekané, např. bazalka, pažitka, petrželka, estragon
citronová štáva 1 PL
sůl
pepř

1 Utřete dohladka lučinu, jogurt a citronovou šťávu. Přidejte eidam, jemně nastrouhanou okurku, bylinky a dochuťte solí s pepřem. Podávejte ke krájené zelenině.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/5 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/5

Komentáře

Martina Fuchsová

Skvělé! Na holčičím večírku se prstíky v miskách rejdilo "dočista do čista".

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je jádro domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit