Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,9 (7x)
3. 10. 2024
Zelí podle Václava Friče
Apetit
Zelí podle Václava Friče
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,9 (7x)

Dušené kysané zelí je klasická česká příloha, která skvěle doplní pokrmy jako vepřo knedlo zelo nebo pečenou kachnu. Václav Frič, uznávaný český šéfkuchař, přináší svůj recept na dokonale vyvážené zelí, které dodá vašim jídlům pravou domácí atmosféru.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4-6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4-6 osob

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1033 kcal
  • Bílkoviny 38 g
  • Sacharidy 125 g
  • Tuky 40 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2010/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,9/5

Hodnocení receptu

4,9/5
(7 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/2

Václav Frič a jeho vepřo-knedlo-zelo Masopust Čokoládové dezerty