Žíhaná nadýchaná buchta z podmáslí, jablek a kokosu

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Žíhaná nadýchaná buchta z podmáslí, jablek a kokosu

Hodnocení receptu
Průměr: 3.4 ()
NEPŘEHLÉDNĚTE Více než 100 slev na skvělé gurmánské nákupy se slevami až 40 % v nové aplikaci DNY APETIT.
Google
apple
Piknik

Suroviny

mouka pšeničná polohrubá 3
cukr 3
vanilkový cukr 1 ks
olej 0.5
vejce 1 ks
podmáslí 2
kakao 3 PL
kypřicí prášek do pečiva 1 ks
kokos 2 PL
strouhaný
jablka 4 ks
nebo hrušky
skořice

Dvě jablka / nebo hrušky oloupeme a nahrubo nasekáme nebo nastrouháme/. Další dvě jablka nebo hrušky si necháme nakonec.

Všechny uvedené suroviny, kromě kakaa, smícháme a přidáme 2 nastrouhaná jablka / nebo hrušky / a zamícháme. 2/3 těsta bez kakaa, nalijeme na plech s pečícím papírem. Až nakonec, do zbylé 1/3 těsta vsypeme kakao, zamícháme a nalijeme na světlé těsto na plechu. Pomocí špejle propojíme obě těsta tak, aby těsto vypadalo jako žíhané. Poklademe oloupaným a pokrájeným ovocem / jablka/. Dáme péci na 35-40 stupňů na 160 stupňů do předehřáté trouby. Zkoušíme špejlí, zda je těsto dobře propečené.

Apetit magazín

Komerční sdělení
  • Koktejl

K létu patří piknik a bublinky!

I ty, Brute? Pod označením Brut Nature se skrývají sekty, které mají 0-3 gramů cukru na litr. Zpravidla to znamená, že do vína nebyl přidán žádný cukr. Extra Brut jsou zase sekty s obsahem zbytkového cukru 0-6 g na litr. A vína označen...
  • Tipy na víkend

PRÁVĚ TEĎ: Apetit piknik je tady! Oslavte s námi léto

Jupí, po týdnech příprav a nedočkavého těšení jsme se konečně dočkali. Je sobota 19. června 2021 a gastronomický svátek časopisu Apetit právě začíná. Sbalte košíky, vezměte celou rodinu a přijďte za námi do Grébovky. Od 10 hodin na vás čeká...

Obchod Apetit