Zucchini, Feta, and Spinach Fritters with Garlic Tzatziki

Zucchini, Feta, and Spinach Fritters with Garlic Tzatziki

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno

Suroviny

jogurt řeckého typu 1
česnek 4
okurka 1 ks
malá
olivový olej 2
citronová štáva
z půlky citronu
kopr 2 PL
sůl
Lívance
baby špenát 3
nasekaný
feta 0.5
bylinky 1
mleté - např. máta a oregano
vejce 3 ks
jarní cibulka 2 ks
česnek 2
mouka 1
kypřicí prášek do pečiva 1
pepř
olivový olej

The Zucchini, Feta, and Spinach Fritters turned out amazingly, by the way.  The taste almost reminded me of Spanakopita, but with the added mild flavor of grated zucchini, and the texture of Latkes.  If that sounds right up your alley, you have to try these out.  They’re easy, chock full of veggies, and, of course, delicious.

Speaking of “delicious”, I am so tired today because I am pretty positive a gigantic spider in my room thought that I looked delicious and was plotting to eat me last night.  I nearly had a panic attack because I have a strict Don’t Kill Bugs policy, but I also have a Don’t Get Eaten By Spiders policy so I was stuck between a rock and a hard place.

Eventually, James convinced me (with text-messaged words of support) to trap the (not-so) little guy under a tupperware container, slide a piece of paper underneath, and release him outside.  I was feeling like a hero, but once I got outside I put the tupperware container down and eagerly awaited his scuttle to freedom…

And waited…

And then I realized that he had vanished.  VANISHED!  Was it outside as I hastily put down the container, or was it inside?  Was it in my room? WAS THE SPIDER ON ME?  I still don’t know.  He might still be plotting his revenge for me trapping him in a plastic dome of doom, so if I never post here again, know that it’s because I’ve been eaten by the spider.

Anyway, now you understand why I’m so exhausted.  And cranky (so, so cranky).  There’s only one thing that can make me feel better, and it’s a batch of Zucchini, Feta, and Spinach Fritters with Garlic Tzatziki.  Preferably with extra Tzatziki.

So, I mean, if you’d like to drop them off to me at work, that would be the BOMB-DIGGITY.  I don’t know if people still say that.  Did they ever say that?  Where did I get that from?  Guys, I really don’t know.  All I know is that I need some fritters, stat!  You need them, too.

 

Apetit magazín

  • Jak na to

Nejlepší italské semifreddo krok za krokem

Pravé italské semifreddo je nadýchané, na jazyku taje a rozplývá se. Osvěžující semifreddo je pro léto je pro jako stvořené. Připravili jsme pro vás tipy, jak si mražený italský dezert připravit doma. ...
  • Tipy a triky

Zeptejte se redakce: Biskupský chlebíček

Milujete biskupský chlebíček? Tato jednoduchá pochoutka může posloužit jako chutný dezert i jako sladká svačinka. Poradíme vám, z jakého těsta je nejlepší ho připravit.    ...

Jak na nejlepší ovocný salát?

Zahrádky, trhy i obchody nabízejí moře lahodných ovocných plodů, které přímo žadoní o zpracování. Možností je spoustu. Můžete se pustit třeba do výroby džemu, kompotu nebo sirupu. Ale nejvíc zdravých látek se ukrývá v čerstvém ovoci, proto...
  • Tipy a triky

5 evergreenů rychlého občerstvení z českých koupališť

K českému koupališti neodmyslitelně patří oblíbené  gastrorychlovky: párek v rohlíku, smažák v housce, langoš, hranolky nebo kuřecí nugetky. V principu nejde o nic špatného, provedení ale může někdy kulhat. Připravte si...

Obchod Apetit