Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Bylinkové brambůrky

Křupavé brambůrky

Vydání: 2006/6
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut
Vaření + pečení: 5+15minut
PT5M
Příprava 0:05
Zelenina

Ingredience

    • 50 ml rostlinného oleje
    • 500 g vydrhnutých drobných nových brambor
    • svazek máty, posekaný
    • sůl

Příprava jídla

Předehřejte troubu na 180 °C, horkovzdušnou na 160 °C. Zahřejte těžkou pánev nebo rendlík vhodný i do trouby a vlijte olej. Vsypte brambory a opékejte je asi pět minut, aby chytly barvu. Pak je děrovanou obracečkou vyndejte a nechte odkapat přebytečný olej. Pánev vytřete kuchyňským papírem, vraťte na ni brambory a lehce je osolte. Vložte do trouby a pečte asi čtvrt hodiny. Hotové posypte mátou a podávejte.
Nahlásit chybu v receptu
REKLAMA

Komentáře

Obrazek uzivatele
Recept se nachází v č.6/06, str.66

Přidat komentář