Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Smažená klobása

Lahodná klobáska

Vydání: 2006/12
Autor:
Hodnocení:
7 (hlasů)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 20 minut
PT15M
Smažení 0:15
Česká

Ingredience

    • 600 g vinné klobásy
    • hladká mouka na obalování
    • 2 vajíčka
    • sůl
    • strouhanka na obalování
    • 1 lžička sušeného rozmarýnu
    • olej na smažení
    • vařené brambory nebo bramborová kaše k podávání

Příprava jídla

1.  Klobásu rozdělte na čtyři porce, stočte a naskrz propíchněte špejlí. Vajíčka rozkvedlejte v misce s trochou vody a soli; do strouhanky zamíchejte rozmarýn. Klobásu postupně obalujte v mouce, rozšlehaném vajíčku a v rozmarýnové strouhance.

2.  Obalené klobásy smažte ve fritovacím hrnci nebo na pánvi dozlatova. Podávejte s vařenými bramborami nebo bramborovou kaší.
Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Plněné žampiony

Slaný koláč s vinnou klobásou

Krůtí roláda s vinnou klobásou

REKLAMA

Komentáře

Obrazek uzivatele
Recept se nachází v č.12/06, str.18

Přidat komentář