Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Horká čokoládová poleva

Čokoláda v tekuté podobě přivede ke slastné dokonalosti palačinky, dorty, perníky i ovocné poháry.
Vydání: 2007/1
Autor:
Hodnocení:
13 (hlasů)
Počet porcí: 8
Doba přípravy: Do 10 minut
Vaření: 5 minut
P

Ingredience

    • 200 g tmavé čokolády
    • lžíce medu
    • 25 g másla
    • 5 lžic vroucí vody

Příprava jídla

Do misky nastrouhejte 200 g tmavé čokolády a přidejte lžíci medu, 25 g másla a 5 lžic vroucí vody. Za občasného zamíchání vše rozpusťte ve vodní lázni. Polevu můžete ohřívat ve vodní lázni nebo na nejnižší stupeň v mikrovlnce – pak stačí minuta.

Nahlásit chybu v receptu

Přidat komentář