Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Kuřecí steaky v jogurtu

Šťavnaté a aromatické

Vydání: 2004/7
Autor:
Hodnocení:
9 (hlasů)
Počet porcí: 6
Doba přípravy: Více než hodinu
Marinování: dle potřeby
P

Ingredience

    • 600 g kuřecích prsíček

    Na marinádu:

    • 2 vrchovaté lžíce bílého jogurtu
    • lžičku soli
    • 2 lžíce oleje
    • čerstvě mletý pepř
    • lžíci sekané máty (nemusí být)
    • směs koření podle vaší chuti

     

Příprava jídla

1. Kuřecí prsíčka omyjte studenou vodou a pečlivě osušte kuchyňským papírem.

2. Ve skleněné nebo porcelánové míse smíchejte jogurt se solí, olejem, pepřem a případně mátou, přidejte směs koření.

3. Do vzniklé marinády naložte kuřecí plátky; pokrytý by měl být celý steak. Přikryjte a nechte uležet alespoň dvě hodiny (nebo nejlépe přes noc).

4. Grilujte na dřevěném uhlí, při úpravě už ale nepotírejte zbylou marinádou.

Nahlásit chybu v receptu
REKLAMA

Přidat komentář