Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Křidélka po čínsku & okurka

Z dostupných surovin. Chytré speciality. Skoro bez práce!
Vydání: 2007/3
Autor:
Hodnocení:
5 (hlasů)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do hodiny
40-50 minut pečení
P
Marináda Asijská

Ingredience

    • 16 velkých kuřecích křídel
    • 120 ml málo slané sójové omáčky
    • 140 g přírodního cukru
    • 5 lžic bílého vinného octa
    • dlouhé tenké plátky z ½ okurky

Příprava jídla


1.  Rozpalte troubu na 220/200 °C. V pekáči smíchejte křídla se sójovkou, 125 g cukru, 2 lžícemi octa a s drceným černým pepřem. Pečte čtyřicet padesát minut, občas obraťte.

2.  Mezitím minutu povařte zbývající cukr a ocet, aby se cukr rozpustil. Nechte zchladnout a smíchejte s okurkou. Pečená křídla a okurku jezte s rýží.
Nahlásit chybu v receptu
REKLAMA

Komentáře

Obrazek uzivatele
Recept se nachází v č.3/07, str.24

Přidat komentář