Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Avokádové lodičky plněné tuňákem

Pokud máte rádi hummus a zrovna vám trocha této arabské pasty zbývá v lednici, určitě jí ozdobte plněná avokáda. K téhle kombinaci se totiž skvěle hodí!

Vydání: 2007/6
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 2
Doba přípravy: Do 10 minut
P
Mexická

Ingredience

    • 1 avokádo, přepůlené a bez pecky
    • 200 g sterilovaných fazolí s kukuřicí (např. směs Mexiko od Bonduelle)
    • 160 g konzervovaného tuňáka v olivovém oleji, scezeného
    • 1 malá červená cibule, nakrájená
    • na tenké plátky
    • střik citronové nebo limetové šťávy
    • sůl a pepř
    • střik tabasca

Příprava jídla

1.  Dužinu z avokáda vyberte lžičkou do misky. Přisypte scezenou fazolovou směs, okapaného a rozdrobeného tuňáka, pokrájenou cibulku a promíchejte se šťávou z citronu nebo limety. Osolte a opepřete podle chuti.

2.  Směsí naplňte vydlabané poloviny avokáda. Zastříkněte tabaskem a ihned podávejte.
Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Rokfórový salát s hruškou a avokádem

Avokádová salsa

Bramborový salát s avokádem

REKLAMA

Přidat komentář