Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Rybičky

Pokud vám ve sbírce vykrajovátek chybí rybička, určitě najdete aspoň hvězdu, která se snadno promění v mořskou hvězdici. Anebo se prostě jen spolehněte na nůž a vlastní fantazii…

Vydání: 2007/6
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 8 rybiček
Doba přípravy: Do 20 minut
PT15M
Sendvič

Ingredience

    • ½ jablka
    • 1 malá konzerva tuňáka v oleji
    • 1 lžíce nízkotučné majonézy
    • 8 plátků celozrnného chleba
    • 1 lžíce másla
    • jemně pokrájená ředkvička, pažitka nebo sezamová semínka na obalení

Příprava jídla

1.  Jablko oloupejte, odstraňte jádřinec a nastrouhejte na jemném struhadle. Tuňáka vyjměte z konzervy a nechte okapat. V misce smíchejte připravené jablko, tuňáka i majonézu a vzniklou pomazánkou natřete polovinu chlebů. Vytvořte sendviče.

2.  Vykrajovátkem vytvarujte ze sendvičů po dvou až třech rybičkách. Horní stranu (tam, kde ryby mají šupiny) potřete máslem a částečně obalte v pokrájené zelenině nebo v semínkách.
Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Kyblík s pískem (narozeninový dort)

Vlnolam

Záchranné kruhy

Vaječné lodičky

Žraločí dort

REKLAMA

Komentáře

Obrazek uzivatele
Recept se nachází v č.6/07, str.32

Přidat komentář