Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Jahody s balzamikem

Na pohled zběsilá kombinace, ale je přímo famózní! Zkuste ji třeba jako nápaditý předkrm.

Vydání: 2007/6
Autor:
Hodnocení:
1 (hlas)
Počet porcí: 2
Doba přípravy: Do 20 minut
+ doba na odležení
PT15M
Příprava 0:15
Salát Italská

Ingredience

    • 250 g jahod
    • 3 lžíce balzamikového octa
    • 1 lžíce medu
    • drcený barevný pepř

Příprava jídla

250 g jahod rozpulte a vložte do misky. V hrnečku promíchejte 3 lžíce balzamikového octa s 1 lžící medu. Směsí zalijte jahody a nechte je aspoň hodinu marinovat v lednici. Před podáváním je posypte drceným barevným pepřem.
Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Jahody s vodkou

Plněné jahody

Jahodový dort

Jahodové košíčky s krémem

Jahodová bublanina

REKLAMA

Komentáře

Obrazek uzivatele
Jahody s balsamikom su vyborne. Ale doporucujem kvalitne a hlavne starsie balsamiko. Tie "obycajne" balsamika za par korun su prilis kysle, prilis tekute a vysledok je hrozny. S kvalitnym balsamikom je vysledok priam uzasny :-)
Obrazek uzivatele
A samozrejme vtedy sa nemusi pouzit med...
Obrazek uzivatele
Minulý týden jsem ochutnala tuhle nezvyklou lahůdku každou jahůdku servírovanou na kopečku našlehaného mascarpone ozdobené čerstvou mátou ... móóóc dobré
Obrazek uzivatele
Recept se nachází v č.6/07, str.46
Obrazek uzivatele
Jako desrt je tato kombinace fantastická s mascarpone našlehaným s vanilkou, nebo hustým řeckým jogurtem.

Přidat komentář