Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Modrý broskvový salát

Bez masa a bez vaření
Vydání: 2007/7
Autor:
Hodnocení:
2 (hlasy)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut
P

Ingredience

    • ½ velké ciabatty, na krajíčky
    • 2 lžíce olivového oleje
    • 1 lžička tekutého medu
    • střik citronové šťávy
    • 200–300 g směsi salátových lístků
    • hrst mátových lístků, natrhaných
    • 4 broskve, pokrájené na osminky
    • 140 g sýra s modrou plísní nebo brie, pokrájeného na kousky
    • 100 g lusků cukrového hrášku nebo čerstvého hrášku bez lusků
    • sůl a pepř na dochucení

Příprava jídla

Ciabattu opečte a zakapejte lžící oleje. Smíchejte zálivku ze zbývajícího oleje, medu a citronové šťávy, dochuťte. Všechno ostatní smíchejte v míse a před podáváním zalijte dresinkem.

Kouzelná přísada
Český biomed od pošumavských včeliček Jana Pintíře, různé druhy, 950 g/139 Kč, prodává Albio.
Nahlásit chybu v receptu
REKLAMA

Přidat komentář