Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Rajčatovo- bazalková granita

Dokonale zmraženo
Vydání: 2007/7
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 8
Doba přípravy: Do 30 minut
Macerování a mražení
P

Ingredience

    • 900 g vyzrálých rajčat
    • 1 lžička soli
    • 1 lžíce krupicového cukru
    • 1 stroužek česneku, pokrájený nadrobno
    • 1 lžička čerstvě mletého pepře
    • 1 lžička červeného vinného octa
    • několik snítek bazalky; lístky otrhejte a nasekejte

Příprava jídla

Rajčata nakrájejte nadrobno a v míse promíchejte se všemi ostatními přísadami kromě bazalky. Pokud máte čas, nechte je přes noc macerovat při pokojové teplotě. V několika dávkách rozmixujte v mixéru a propasírujte. Přidejte bazalku a zmrazte.
Nahlásit chybu v receptu
REKLAMA

Komentáře

Obrazek uzivatele
To se pak jí zmražené? k čemu to je ?

Přidat komentář